Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Alopecia areata - tratament naturist

Alopecia areata reprezinta pierderea parului datorata faptului ca sistemul imunitar ataca in mod eronat foliculii pilosi.

Folicul pilos este un fel de sac care se afla in jurul radacinii firului de par. Datorita faptului ca organismul ataca foliculii pilosi ce protejeaza radacina firului de par, se ajunge la caderea masiva a parului pe zone mai mai sau mai mici.

Nu se stie exact cauza care determina la un moment dat sistemul imunitar sa atace acesti foliculi.

In Centrul medical MEDREFLEX LINE procedura de tratament pentru alopecia areata presupune desfasurarea unor investigatii specifice pentru a depista, in masura in care este posibil, cauzele care stau la baza acestei afectiuni. In acest sens, se efectueaza o scanare cu termograful si o scanare ultrasonografica, dupa care, in functie de ceea ce arata imaginile culese in timpul celor doua tipuri de scanari, sunt recomandate anumite analize de laborator tintite, pentru determinarea cat mai precisa a cauzelor care duc la aceasta afectiune.

Alopecia areata este specifica mai mult tinerilor sub 20 de ani, dar se intalneste si la persoane in varsta si la copii. Repartitia pe sexe este aproximativ egala.

In cadrul acestei afectiunii parul cade in cantitate mare, prin smocuri mai mici sau mai mari, unele zone ramanand complet lipsite de par.

Pentru tratamentul alopeciei areata sunt foarte eficiente tratamentele de medicina estetica prin tehnica mezoterapiei, combinata cu tehnica autohemoterapiei. Aplicarea autohemoterapiei presupune folosirea ADN-ului propriu al pacientului, precum si a celulelor stem proprii aflate in circulatie, ceea ce determina o crestere a eficientei tratamentelor homeopate aplicate prin mezoterapie.

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate