Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Barbia dubla

 

Barbia dubla este un strat de grasime subcutanata aflata in jurul gatului, care atarna in jos creand un rid, ceea ce da impresia ca persoana are doua barbii. Barbia dubla este cel mai des intalnita la persoanele in varsta sau obeze. Exista si cazuri in care o persoana de greutate medie poate sa aiba barbie dubla, acest lucru fiind influentat de structura osoasa a fetei, prezenta pielii lasate si cantitatea de celule grase din zona respectiva. Barbia dubla este mai vizibila atunci cand partea inferioara a obrazului este lasata in jos sau capul este aplecat in fata.

Tratamentul barbiei duble

Calea cea mai invaziva de tratare a barbiei duble este cea chirurgicala. Chirurgul estetician poate sa inlature stratul de grasime de sub barbie. La fel ca in cazul oricarei operatii, si in acest tip de operatie pot aparea complicatii. Interventia nu este foarte dureroasa si are un cost moderat.
 
Pe langa aceasta metoda invaziva, exista si alte abordari alternative pentru tratamentul barbiei duble, cum ar fi:
In Centrul nostru medical va propunem tratamentul barbiei duble prin
 
 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate