Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Tratamente estetice pentru zona gatului si decolteului

Centrul medical MEDREFLEX LINE vine in sprijinul doamnelor si domnisoarelor care inteleg cat de importante sunt pentru ele, pentru viata lor privata, pentru viata lor publica si pentru profesia lor frumusetea si sanatatea, si care doresc sa faca tot ce este posibil pentru a avea un decolteu frumos.

Centrul nostru medical le vine in ajutor cu metode noi, moderne, naturiste si foarte eficiente de intretinere a fetei, gatului, decolteului si mainilor.

Decolteul, fata si mâinile reprezintă cartea de vizita de prim impact vizual a oricărei femei, de aceea, din acest punct de vedere, fiecare femeie trebuie sa ingrijeasca si sa mentina in deplină sănătate si frumusețe aceste zone feminine si sensibile deopotrivă.

Fenomenul de imbatranire a pielii gatului si decolteului, numit si Poikilodermia, este insotit de:

• modificări ale texturii pielii
• modificări de culoare
• prezenta uneori a telangiectaziilor (dilatații venoase)

Zona decolteului nu este susținuta de masa musculara care sa-i permită toate performantele fiziologice necesare unei elasticitati si troficitati aplicabile altor zone care sunt privilegiate din acest punct de vedere. In plus, zona decolteului este văduvita si de substratul lipidic (țesutul gras) consistent, suferă sub aspectul hidratarii si al nutrientilor necesari. De aceea, pe langa aceste minusuri fiziologice, daca se mai adaugă si factori nocivi externi (curenti de aer, expunerea prea mare si necontrolata la soare, radiatii, alcool, fumat), atunci problemele se amplifica si se complica.

CAUZELE „ofilirii” tegumentare a decolteului:

PROBLEME care apar in urma imbatranirii tegumentare

Tratamentul estetic pentru zona gatului si a decolteului

Un capitol extrem de sensibil care implica răbdare, consecventa si tenacitate. Aplicabilitatea tratamentului in cadrul centrului nostru vizează mai multe paliere care se completează reciproc.
Se poate obtine o potențare a tratamentului, o crestere a eficacitatii acestuia daca se tine seama de caracteristicile fiziologice si structurale ale fiecărei paciente in mod individual.
Începerea tratamentului consta intr-o consultație prealabila in cadrul căreia realizam o anamneza amănunțita a pacientei, o examinare termografica si ultrasonografica si analize de laborator strict țintite pe patologia si problemele fiecărei paciente.

In Centrul medical Medreflex Line, la alegerea metodelor de tratament impotriva imbatranirii gatului si decolteului se tine cont de urmatoarele aspecte:

• Vârsta pacientei
• Stilul si programul de viața
• Eventualele patologii si intervenții chirurgicale actuale si anterioare
• Numărul de sarcini
• Vârsta mamei in timpul sarcinii (varsta la care a avut sarcina)
• Tipologia sarcinii
• Medicație actuala (in special cea de nuanța hormonala)
• Paletarul tratamentului medicamentos

Trebuie punctate sincer si onest aceste aspecte pentru a ne focaliza in mod real si concret asupra alegerii tratamentului in functie de particularitatile fiecarui caz in parte. Aceasta este o garantie a eficacitatii lui. Trebuie știut, in egala măsura, faptul ca eficacitatea tratamentului depinde si de atitudinea pacientei in cauza, de modul in care se implica ea direct si de felul si gradul in care respecta si aplica toate recomandarile pe care le primeste de la personalul de specialitate.
Aici menționam:

Centrul nostru medical, prin intermediul unui personal competent si corect instruit, aplica mai multe metode de tratament pe care le individualizeaza in functie de fiecare caz in parte, tinand cont de toate aspectele discutate inainte. Dintre aceste metode amintim:

  1. Mezoterapia ca si tratament de rejuvenare a tegumentului decolteului prin intermediul substanțelor homeopate. Acestea nu implica efecte adverse, reziduuri secundare care se pot acumula la nivel hepatic si renal. Produsele homeopate folosite sunt absorbite in mod natural de către organism.
  2. Autohemoterapia, care si-a dovedit pe deplin eficacitatea in domeniul esteticii si nu numai. Extrem de potenta, creste eficacitatea tratamentului, obtinandu-se o imbunatatire mai rapida a starii si conditiei tesutului tratat. Creste durabilitatea efectelor tratamentului aplicat .
  3. Ședințe de masaj si reflexoterapie
  4. Drenaj limfatic
  5. Kinetoterapia sau gimnastica medicala. Miscarea are un rol si un rost foarte important in procesul de regenerare a tesuturilor. In opozitie cu aceasta, sedentarismul are un efect de intoxicare a tesuturilor cu tot felul de substante toxice reziduale care incetinesc sau chiar blocheaza procesul de regenerare amintit.

 

Echipa Centrului de Medicina Estetica MEDREFLEX LINE

Dr Petre Muresan
As Daiana Claru

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate