Clinica de medicina estetica Medreflex Line din Cluj Napoca va asteapta cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporala si anti-aging bazate numai pe tehnici si metode naturale.
  • Tratamente de remodelare corporala cluj cu aparat 3Max
  • Tratamente naturale de remodelare corporala in clinica de estetica Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-aging in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-celulita in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente impotriva ridurilor la ochi in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Cauzele obezitatii

 

Centrul Medical Medreflex Line din Cluj studiaza intens problema supraponderii si obezitatii si vine cu o abordare medicala moderna, corecta si compexa, nu doar cu recomandarea unor diete de slabire.

Este usor sa recomanzi regimuri alimentare de slabire care uneori nici nu sunt verificate si studiate suficient. In plus nici nu exista un regim alimentar pentru slabit valabil pentru toti.
Secretul tratarii obezitatii si a obtinerii scaderii sanatoase si durabile in greutate consta in tratarea cauzei sau cauzelor care au dus la acumularea de grasime si de kilograme in plus.
Trebuie sa ne gandim la suprapondere si obezitate ca la un simptom al unui dezechibru mai profund.

Dar ce cauzeaza acest dezechilibru?

Fiecare persoana aflata in aceasta situatie se poate si trebuie sa se intrebe: Care este cauza pentru care eu m-am ingrasat si nu pot scadea in greutate? Acest lucru se poate determina in urma unei consultatii si a investigatiilor care se fac in centrul nostru.

Sapte cauze ale greutatii in exces:

1) O cauza genetica. Trebuie stiut ca nu exista persoane condamnate genetic sa fie grase, ci doar persoane care au o predispozitie spre a se ingrasa. Aceasta predispozitie, combinata cu un regim de viata necorespunzator duce sigur la obezitate. Predispozitia care vine pe linie genetica poate fi invinsa sau, cel putin, controlata actionand asupra a celorlalti 6 factori pe care i-am mentionat. Deci ce se poate spune in cazul persoanelor cu aceasta predispozitie genetica spre a se ingrasa este ca ei pot obtine rezultate bune prin mai mult efort, prin mai multa munca decat ceilalti, dar nici vorba ca ar fi condamnati sa fie supraponderali si grasi.

2) Regimul alimentar. Acesta trebuie sa fie compatibil cu metabolismul fiecaruia. Fiecare individ, fiecare persoana este unica din punct de vedere biochimic si, in consecinta, raspunde in mod diferit la diferitele tipuri de alimente.

3) Exercitiul fizic. Lipsa exercitiului fizic, a miscarii, duce la suprapondere si obezitate.

4) Echilibrul hormonal. Un procent de 50% dintre femei au dezechilibre hormonale. Daca hormonii sunt dezechilibrati, atunci si metabolismul dumneavoastra este complet bulversat, tulburat.

5) Toxine. Pe fondul acumularilor de toxine in corp, creste cantitatea de grasime ce se depune si organismul retine mai multa apa, ceea ce duce la cresterea in greutate.

6) Deficiente nutritionale
Deoarece consumam cantitati mari de alimente ultrarafinate si sintetice , se ajunge la deficiente nutritionale, la lipsa sau scaderea unor vitamine si minerale utile organismului, si acest lucru poate duce la acumularea de grasime si la cresterea in greutate.

7) Componenta emotionala si spirituala. Anumite situatii in care se poate gasi o persoana, cum ar fi: singuratatea, depresia, stari cu emotii negative, pot conduce de multe ori la consumul in exces de alimente si la sedentarism, avand drept consecinta cresterea in greutate. Multe persoane folosesc mancarea pentru a-si stinge sau macar atenua suferinta emotionala.

Persoanele supraponderale sau obeze pot sa aiba una sau mai multe dintre aceste probleme si, pentru a putea obtine rezultate bune cu tratamentul pentru slabit, trebuie determinate cu exactitate cauzele cresterii in greutate si apoi rezolvate. In urma consultatiei efectuate in clinica noastra si a investigatiilor facute, fiecare persoana primeste recomandari personalizate, aplicate situatiei ei specifice. Fiecare pacient primeste propria schema de tratament pentru slabit, obtinuta in urma informatiilor dobandite prin scanarea termografica, ultrasonografica , prin dialogul cu pacientul si prin analizele de laborator. Numai asa se pot obtine rezultate bune, foarte bune si durabile in lupta cu kilogramele.

Dr. Petre Muresan

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate