Clinica de medicina estetica Medreflex Line din Cluj Napoca va asteapta cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporala si anti-aging bazate numai pe tehnici si metode naturale.
 • Tratamente de remodelare corporala cluj cu aparat 3Max
 • Tratamente naturale de remodelare corporala in clinica de estetica Medreflex Line Cluj
 • Tratamente anti-aging in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
 • Tratamente anti-celulita in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
 • Tratamente impotriva ridurilor la ochi in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Cum slabim in mod sanatos?

In scopul scaderii in greutate, clinica de medicina estetica MEDREFLEX LINE pledeaza pentru dietele individualizate, aplicate fiecarei persoane in parte, prin care sa se tina seama de persoana respectiva sub toate aspectele. Centrul nostru aplica aceste diete cu rezultate foarte bune, fara a afecta sanatatea celor care le urmeaza.

Pentru scaderea in greutate, actionam pe doua directii :

 1. va furnizam un set de recomandari in urma scanarii termografice, recomandari pe care le puteti pune in practica chiar acasa, in viata dumneavoastra de zi cu zi.
 2. va oferim sedinte complexe de tratament pentru slabit care se fac in centrul nostru medical si a caror componenta poate fi diferita de la persoana la persoana. Formula in care se fac aceste sedinte depinde tot de informatiile care se obtin in urma scanarii termografice si ultrasonografice.

Cele doua tehnici (prima, pe care o puteti aplica singuri acasa, si sedintele care se fac in clinica noastra de medicina estetica), ar trebui sa fie aplicate in paralel. Asa se pot obtine rezultate foarte bune in tratamentul pentru slabit. Dar va rog sa nu uitati un lucru: nimic nu se poate face fara vointa si implicarea dumneavoastra hotarata in aceasta lupta cu kilogramele in plus.

Centrul medical MEDREFLEX LINE acorda o importanta cu totul speciala metodelor si mijloacelor prin care o persoana supraponderala, o persoana care are mai multe kilograme in plus, poate sa slabeasca.

A scadea in greutate in mod corect, inseamna sanatate castigata, influentarea in bine a tuturor proceselor fiziologice din corpul uman si influentarea in bine a tuturor bolilor cu care ne putem confrunta.

A scadea in greutate cu orice pret si impotriva principiilor care trebuie sa guverneze acest proces, poate sa insemne boli si complicatii si mai mari decat cele care erau din cauza kilogramelor in plus. Ce am castigat daca scadem in greutate, dar prin acest proces ne slabim sistemul imunitar si ne pierdem capacitatea de aparare in fata infectiilor? Acesta este numai un exemplu, dar sirul lor poate continua.

Reguli generale in tehnicile de slabire

 1. Nu exista o metoda de slabit valabila pentru toata lumea. Oamenii fiind foarte diferiti intre ei, au nevoie si de o alimentatie diferita. Ceea ce face bine unuia, poate dauna altuia. Fiecare dintre noi suntem o entitate bine conturata, unica. Asa dupa cum si fiecare amprenta digitala este unica.
   
 2. Trebuie sa scapam de kilogramele in plus, dar in acelasi timp sa ramanem sanatosi. Acest lucru nu-l putem obtine decat printr-o alimentatie care ne prieste, care este in concordanta cu necesitatile nostre fiziologice reale si care respecta nevoile noastre biochimice.
   
 3. Slabirea, scaderea in greutate, trebuie sa fie lenta. Chiar si atunci cand slabim, trebuie sa asiguram necesarul de proteine si de glucide, pentru a evita pierderea de masa musculara, deoarece muschii sunt locul unde se ard grasimile. Cu cat muschii se reduc, cu atat devenim tot mai putin capabili de a slabi.
   
 4. De aici rezulta ca alimentatia prin care putem sa slabim in mod sanatos nu poate fi decat individualizata, facuta pentru fiecare in parte, in functie de modul in care functioneaza organismul nostru.
   
 5. Alimentatia prin care vrem sa slabim, trebuie sa fie in concordanta cu datele noastre biologice. De aceea unele diete prin care se urmareste scaderea in greutate, dar nu respecta aceste principii, sunt sortite esecului inca de la inceput.

Reguli practice pentru scaderea in greutate cu valabilitate generala (esentiale in tratamentul pentru slabit)

 1. Manancati mai des si in cantitati mai mici (de 5 ori pe zi)
 2. Nu sariti niciodata peste mese (mai ales peste micul dejun) si nu serviti nici o gustare intre cele 5 mese zilnice.
 3. Consumati zilnic cel putin 2 litri de apa plata pe zi (cea mai recomandata ar fi apa distilata).
 4. Evitati alimentele la care aveti sensibilitati ( alergii, intolerante alimentare ).
 5. Incercati sa va mentineti o buna stare emotionala si spirituala ( nu lasati nerezolvate conflictele dvs. sufletesti)
 6. Acordati o mare importanta detoxifierii organismului. Va putem ajuta cu acest lucru pentru a mari eficienta operatiunii si pentru a scurta perioada detoxifierii. Dupa o scanare cu termograful medical va putem recomanda o dieta corespunzatoare. In urma scanarii se pot depista zonele din corp unde sunt depuse toxinele.
 7. Faceti exercitii fizice, potrivite varstei si starii dvs. de sanatate. Tesutul muscular este locul din organism in care sunt arse efectiv grasimile. Daca nu faceti miscare suficienta, scade masa musculara si deveniti tot mai incapabili de a slabi. Nu exista scadere sanatoasa in greutate fara a face exercitii fizice corespunzatoare.
 8. Consumati alimentele cele mai potrivite si evitati-le pe cele interzise. Daca nu stiti care sunt acestea in cazul dvs. noi va stam la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie pentru a incepe o dieta sanatoasa pentru scaderea in greutate.


Concluzii privind dietele si metodele de scadere in greutate

 1. Cei care creeaza diete pentru slabit si pretind ca sunt valabile pentru toata lumea se amagesc si va amagesc. Deoarece suntem atat de diferiti unul de altul, si alimentatia potrivita pentru fiecare nu poate fi decat foarte diferita, iar dietele prin care se puteti sa slabiti nu pot fi decat individualizate, aplicate fiecarui caz in parte.
 2. In alcatuirea unei diete prin care se urmareste scaderea in greutate trebuie sa se tina cont neaparat de starea de sanatate a persoanei respective si de modul in care functioneaza diferitele organe. Aici este suficient sa va dau un singur exemplu: tiroida. Cine nu tine cont de ea, s-ar putea sa nu poata slabi, oricat ar incerca. Pentru detalii, cititi articolul pe care l-am scris pe aceasta tema in pagina explorarea tiroidei.

Ce metode se aplica in Centrul medical MEDREFLEX LINE pentru scaderea in greutate? (tratament pentru slabit)

In cazul in care o persoana supraponderala, doreste sa scada in greutate in mod sanatos, fara a-si pune in pericol viata, este invitata la clinica noastra de medicina estetica pentru o scanare generala cu termograful, dublata de o scanare ultrasonografica. In urma acestor scanari se obtin un numar imens de date care se dovedesc extrem de utile in alcatuirea dietei care are drept tinta scaderea in greutate.

Aceste date obtinute din scanarea termografica si ultrasonografica, sunt corelate cu restul informatiilor obtinute despre starea de sanatate a persoanei in cauza, aceasta pentru a obtine un rezultat cat mai bun in ceea ce ne-am propus.

Pe langa dieta ce i se recomanda persoanei in cauza si pe care o poate urma acasa, mai pot fi necesare un numar de sedinte de recuperare medicala care se fac la recomandarea medicului, in cadrul centrului nostru medical. Aceste doua metode trebuie sa fie aplicate in paralel.

Iata de ce, in cazul in care simtiti ca aveti cateva kilograme in plus si doriti o metoda eficienta pentru slabit, va invitam in centrul nostru medical pentru a scapa de ele intr-un mod sanatos.

Puteti sa verificati daca greutatea dvs. se afla in limite normale folosind calculatorul indicelui masei corporale de la sfarsitul acestei pagini. Introduceti greutatea dvs (in kilograme, fara zecimale) si inaltimea dvs (in centimetri) apoi dati click pe butonul "Calculeaza!". Indicele Masei Corporale (IMC) este un indicator destul de bun al starii dvs. de sanatate.

 

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate