Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.
In 07.05.2015, Iovanel Ramona ne-a intrebat:

Tratament prin plasmolifting pentru barbia dubla

Buna ziua.As dori sa stiu in cazul in care as alege inlaturarea barbiei duble prin plasmolifting daca exista si consecinte negative si care este costul acestei interventii

Raspuns:

Plasmoliftingul,ca si metoda de tratament electiva in cazul barbiei duble, este extrem de eficienta,benefica si nu implica efecte secundare sau consecinte negative.

In primul rand, abordarea centrului medical implica o consultatie in cadrul careia ne putem pronunta asupra schemei de tratament pretabila pentru fiecare caz in parte, durata si ritmicitatea tratamentului.

Apoi este necesar,dar nu obligatoriu, un set de analize serologice care sa ne contureze tabloul clinic in privinta unor determinari hormonale,hematologice,imunologice care pot sa congrueze la aparitia problemei d-voastra.

La obtinerea unui rezultat optim si de durata,va putem oferi complementar tratamentul facial al barbiei duble cu aparatul de ultima generatie 3 Max- vacuum si radiofrecventa multipolara si multinivelara- .

Specific faptul ca,nu are efecte secundare,nu implica riscuri si se realizeaza in cadrul clinicii noastre in baza unei conduite profesionale.

Vizavi de tarife, va rugam sa va adresati receptiei Centrului Medical Medreflex Line la numerele de telefon afisate pe site-ul nostru.

Echipa medicala:
Dr. Petre Muresan
As.princ.mezoterapie homeopata Claru Daiana


Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate