Clinica de medicina estetica Medreflex Line din Cluj Napoca va asteapta cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporala si anti-aging bazate numai pe tehnici si metode naturale.
  • Tratamente de remodelare corporala cluj cu aparat 3Max
  • Tratamente naturale de remodelare corporala in clinica de estetica Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-aging in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-celulita in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente impotriva ridurilor la ochi in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Medicina estetica Cluj

Medicina estetica este o specializare medicala ca are ca obiect reintinerirea, pierderea in greutate si remodelarea corporala.

Tratament medicina estetica Cluj NapocaMedicina estetica cuprinde toate procedurile medicale utilizate in domeniul estetic, cu exceptia interventiilor chirurgicale care necesita o masa de operatie si efectuarea unei anestezii generale (de ex: implanturile mamare, liposuctia, liftingul facial, rinoplastia, etc. care tin de chirurgia estetica).

In ultimii ani un numar tot mai mare de oameni apeleaza la medicina estetica dorind, pe langa sanatatea fizica, sa redobandeasca si sa mentina un aspect tanar si placut vederii. De aceea, specialistii urmaresc sa puna la punct tehnici si tratamente cat mai eficiente si sigure. Medicina estetica este o disciplina in continua expansiune si perfectionare.

Avantajele medicinei estetice sunt:

Cine poate beneficia de tratamentele de medicina estetica?

Printre procedurile de medicina estetica nechirurgicale utilizate in prezent se numara: mezoterapia estetica, controlul greutatii, tratamentul celulitei, nutritiatratamentul ridurilor prin diferite tehnici, microdermoabraziunea, peelingul chimic, tratamentul cu ultrasunete, injectarea de toxina botulinica, terapia cu oxigen, terapia cu laser, etc

In clinica de medicina estetica Medreflex Line din Cluj va stam la dispozitie cu tratamente estetice foarte eficiente, neinvazive si naturale prin care puteti sa va redobanditi frumusetea si sa va mentineti aspectul tanar, tinand cont in acelasi timp si de importanta redobandirii starii de sanatate.

Medicii si asistentele centrului estetic Medreflex Line care efectueaza procedurile de medicina estetica au urmat cursuri de specializare la Milano (Italia). Printre procedeele cele mai des aplicate in cadrul centrului nostru medical sunt mezoterapia si metoda Guna.

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate