Clinica de medicina estetica Medreflex Line din Cluj Napoca va asteapta cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporala si anti-aging bazate numai pe tehnici si metode naturale.
  • Tratamente de remodelare corporala cluj cu aparat 3Max
  • Tratamente naturale de remodelare corporala in clinica de estetica Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-aging in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-celulita in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente impotriva ridurilor la ochi in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Reflexoterapia ca metoda de tratament in medicina estetica

In Centrul medical Medreflex Line folosim reflexoterapia in tratamentele de medicina estetica pentru toate afectiunile pe care le-am anuntat in lista de pe site. Ea nu poate sa rezolve singura problemele de medicina estetica , dar impreuna cu celelalte metode de tratament de care dispunem si pe care le-am enumerat pe site, poate face extrem de mult. Pentru a intelege mai bine acest lucru, voi enumera cateva din mecanismele ei de actiune:

1) Reflexoterapia actioneaza asupra aparatului renal, asupra rinichilor. Rinichiul are o functie extrem de importanta si anume aceea de excretie, de eliminare din corp a substantelor inutile, a toxinelor. Noi acumulam zilnic in organism cantitati foarte mari de toxine datorita sedentarismului, datorita alimentatiei necorespunzatoare, datorita stresului, datorita anumitor boli care fac ca anumite organe sa nu functioneze normal.Toxinele care se depun au un rol foarte mare in procesul de imbatranire a tesuturilor, in aparitia celulitei, a ridurilor, a grasimii localizate, a obezitatii si a altor probleme importante de sanatate si de estetica.

Prin reflexoterapie mobilizam aceste toxine si le dirijam spre rinichi, care le elimina din corp. Pana nu purifici organismul de toxine nu poti avea rezultate cu adevarat importante. Acest lucru este valabil nu numai in medicina estetica, ci in orice boala pe care vrei sa o tratezi.

2) Reflexoterapia actioneaza asupra aparatului circulator, punandu-l in actiune, dinamizandu-l. Circulatia sangvina are tocmai rolul de caraus al tuturor substantelor inutile spre rinichi spre a fi eliminate, dar si de caraus al substantelor care hranesc tesuturile, transportandu-le spre organele lor tinta.

3) Reflexoterapia actioneaza asupra sistemului endocrin, care de asemenea este implicat in toate problemele de medicina estetica care ne intereseaza. Daca glandele nu functioneaza bine, atunci tratamentele pe care le aplicam risca sa nu aiba efect. De aceea, nici nu pornim la drum in tratamentele de medicina estetica fara a face un profil hormonal prin intermediul analizelor medicale de laborator. Daca anumite glande nu functioneaza bine, ele vor trebui corectate. Numai asa se pot face tratamente de medicina estetica profesioniste, tratamente care sa aiba cu adevarat sansa de reusita. Reflexoterapia are un rol enorm in reglarea functionarii normale a sistemului endocrin.

4) Reflexoterapia actioneaza asupra aparatului digestiv regland tranzitul intestinal, procesele de absorbtie a substantelor utile si de eliminare de substante inutile prin scaun. Un pacient cu constipatie sau diaree cronica nu va putea avea rezultate suficient de bune in tratamentele de medicina estetica decat daca aceste probleme de sanatate se rezolva . Reflexoterapia poate contribui enorm in acest sens .

5) De asemenea, reflexoterapia actioneaza asupra sistemului nervos. Se stie ca prin intermediul sistemului nervos se transmit impulsurile, se transmit anumite comenzi catre organe prin intermediul carora li se arata cum sa functioneze. Daca trimiterea acestor impulsuri este perturbata din anumite motive, atunci tratamentele de medicina estetica pe care le aplicam pot avea de suferit. Iata de ce miza este atat de mare, iata de ce este foarte important ca sistemul nervos sa functioneze la adevarata lui capacitate. Reflexoterapia poate contribui foarte mult la regenerarea nervilor, la dinamizarea lor si la functionarea lor normala.

Acestea sunt cateva dintre mecanismele prin care actioneaza reflexoterapia in tratamentele de medicina estetica. Avand in vedere importanta acestei metode de tratament in diferitele afectiuni din sfera medicinii estetice, in clinica noastra ea este frecvent utilizata alaturi de celelalte metode de tratament prezentate in site, avand rezultate foarte bune.

Dr. Petre Muresan

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate