Clinica de medicina estetica Medreflex Line din Cluj Napoca va asteapta cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporala si anti-aging bazate numai pe tehnici si metode naturale.
  • Tratamente de remodelare corporala cluj cu aparat 3Max
  • Tratamente naturale de remodelare corporala in clinica de estetica Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-aging in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente anti-celulita in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj
  • Tratamente impotriva ridurilor la ochi in clinica de estetica medicala Medreflex Line Cluj

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Tehnologia GUNA in medicina estetica

 

Centrul medical MEDREFLEX LINE, care-si bazeaza tratamentele sale pe principii naturiste si foloseste foarte mult homeopatia in acest sens, are placerea, onoarea si mandria de a aplica in Cluj-Napoca in tratamentele de medicina estetica pe care le face cele mai noi cunostinte, metode si produse Guna.

Compania GUNA din Milano, Italia are o scoala de gandire profunda, revolutionara prin abordarea ei si o linie de productie de cea mai inalta calitate a unor produse homeopate care se dovedesc foarte eficiente in tratamentele de Medicina estetica. Aceasta noua linie de produse homeopate intruchipeaza si ncorporeaza toate cunostintele Scolii Guna despre fiziologia umana si principiile naturale de tratament.

Una din liniile de produse vizeaza imbatranirea prematura a fetei si a mainilor si picioarelor, oferind solutii foarte bune si eficiente in tratarea acestui fenomen.
In centrul nostru medical aplicam produsele Guna prin tehnica mezoterapiei combinata si cuplata cu autohemoterapia. Autohemoterapia folosind ADN-ul propriu al pacientului si celulele stem ale acestuia care se mai afla inca in circulatia sangvina, creste foarte mult eficienta si eficacitatea tratamentelor de medicina estetica in toate afectiunile pe care le abordam.

Compozitia acestor medicamente homeopate foarte eficiente in tratamentele de medicina estetica tine cont de cele mai noi cunostinte despre dinamica psiho-emotionala umana si de faptul ca stresul zilnic are un efect negativ asupra pielii, imbatranind-o.

Prin stresul zilnic intelegem atat stresul intern dat de conflictele emotionale care au ramas nerezolvate de-a lungul timpului, cat si un stres extern dat de alimentatia nepotrivita, de expunerea la intemperii, la vant, radiatii, curenti de aer, frig, caldura prea mare, trecerile bruste de la o temperatura la alta, de expunerea necontrolata si daunatoare la soare, de expunerea la aerul conditionat etc.

In acelasi timp tehnologia Guna foloseste cunostintele aprofundate ale homeopatiei care-si trage seva si-si are sursa medicamentelor sale in segmentul vegetal, mineral si biochimic. Astfel a aparut o noua generatie de produse homeopate de mare eficienta in recuperarea estetica medicala.

Da, se poate vorbi de o recuperare estetica medicala pentru ca mai intai exista o degradare a tesutului uman tanar si frumos si acesta trebuie si poate fi recuperat in mare masura. In alt capitol al activitatii noastre din centrul medical vorbim de o recuperare medicala in afectiunile osteo-articulare care degradeaza buna functionare a aparatului osteo-musculo-articular (pentru detalii vizitati site-ul web http://www.medreflexline.ro

Si pe langa toate cele spuse, un alt motiv pentru care se recomanda produsele homeopate Guna in medicina estetica este acela ca nu au contraindicatii si nu au efecte secundare asa cum au produsele alopate sintetice folosite azi pe scara larga in acest domeniu al medicinii estetice.

Iata de ce va invitam la centrul nostru medical pentru a va convinge de eficienta si beneficiul pe care-l aduc aceste produse homeopate GUNA .

Dr Petre Muresan
Medic primar MG
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

 

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate