Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Masajul medical

 

Masajul medical este foarte des folosit in tratamentele de medicina estetica. Pe langa numeroasele beneficii pe care masajul le ofera ca metoda de tratament si de relaxare de sine statatoare, anumite tipuri de masaj au indicatii foarte precise in medicina estetica.

Dintre aceste tipuri de masaj, masajul anticelulitic si masajul de drenaj limfatic prezinta o importanta deosebita in modelarea corporala.

 

Masajul anticelulitic in medicina

estetica

Masajul anticelulitic are scopul de a mobiliza nodulii de grasime intr-un mod neinvaziv, fara interventii chirurgicale sau proceduri nenaturale. Masajul anticelulitic este o metoda naturala si eficienta de a reduce celulita.

Pe langa efectul de reducere a celulitei, masajul anticelulitic are si alte beneficii asociate: intensificarea circulatiei locale, drenarea toxinelor, relaxarea generala si relaxarea musculaturii.
 

 

Masajul de drenaj limfatic

(limfmasaj)

Masajul de drenaj veno-limfatic are drept scop stimularea circulatiei de intoarcere in vasele limfatice. Ca urmare, se realizeaza o mai buna evacuare a lichidelor in surplus din organism si o mai buna drenare a toxinelor.

In urma masajului de drenaj veno-limfatic, volumul membrelor poate sa scada cu 25 % pana la 65 %. Acest lucru este sustinut de autori de marca. Efectul pe termen lung va depinde de modul in care este controlata circulatia, de miscare, de alimentatie, de starea psihica, toate avand repercursiuni asupra modului in care este tinut sub control edemul limfatic.

Centrul nostru medical dispune de un salon de masaj bine dotat si de personal medical bine pregatit in acest scop (masseuri si masseuze cu pregatire de specialitate in masaj, reflexoterapie si kinetoterapie). Sedintele de masaj se efectueaza intr-un cadru intim, placut dupa toate standardele de calitate din domeniu. Pentru mai multe detalii si programari, va invitam sa vizitati site-ul salonului nostru de masaj la adresa: www.masaj-cluj.ro

In prezent, Centrul de estetica MedreflexLine are in dotare aparatul 3-MAX, cel mai avansat sistem de remodelare corporala si combatere a celulitei. 

 

 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2018 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate