Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Masajul anticelulitic

 

Tratament anticelulitic la salonul de medicina estetica Medreflex LineMasajul anticelulitic are scopul de a mobiliza nodulii de grasime intr-un mod neinvaziv, fara interventii chirurgicale sau proceduri nenaturale. Masajul anticelulitic este o metoda naturala si eficienta de reducere a celulitei.

Desi exista un tip de masaj specializat pe eliminarea celulitei, orice masaj profund aplicat zonei afectate de celulita are capacitatea de a diminua aspectul acesteia. Pentru rezultate foarte bune si de durata este nevoie de sedinte repetate efectuate de un maseur profesionist.

Cum actioneaza masajul anticelulitic?

Masajul anticeluliltic actioneaza la mai multe niveluri:

In primul rand, acesta imbunatateste circulatia locala. Astfel, va avea loc netezirea zonelor cu grasime si diminuarea lor in timp. Masajul are rolul si de a elimina tensiunea musculara, imbunatatind circulatia sanguina.

Al doilea mod in care actioneaza masajul anticelulitic este legat de sistemul limfatic si drenarea lichidelor acumulate, care sunt adesea asociate celulitei. Astfel, prin masaj se dizova depozitele de grasime si se elimina apa existenta in exces in tesuturi.

Un alt mod prin care masajul actioneaza asupra celulitei este prin eliminarea toxinelor prinse in tesuturi. Adesea nodulii de grasime care se formeaza au drept cauza toxinele din organism. Masajul actioneaza asupra tuturor straturilor pielii, imbunatatind circulatia si ajutand astfel la eliminarea toxinelor.

Pentru e imbunatati si mai mult aspectul pielii, in timpul masajului se pot folosi uleiuri naturale, cum sunt cele de menta sau lavanda, ambele avand efecte de stimulare asupra celulelor de grasime.

Studiile au demonstrat ca masajul anticelulitic este una dintre cele mai eficiente metode de tratament pentru celulita. Daca doriti o cale naturala si chiar placuta de a elimina celulita, si nu vreti sa cheltuiti mult pe diverse operatii chirurgicale, atunci masajul anticelulitic profund este alternativa perfecta.

Pentru informatii suplimentare despre tehnicile de masaj anticelulitic aplicate in centrul nostru, vizitati pagina Modelare corporala

 

 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate