Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Metoda Guna (homeomezoterapia)

 

Tratament Guna ClujMetoda Guna (numita si terapia reglării fiziologice) este o metoda de tratament bazată pe ani de studii clinice şi de laborator, care imbina tehnica mezoterapiei cu homeopatia si acupunctura si se efectueaza prin injectarea unor doze mici de remedii homeopate in anumite puncte de acupunctură, periarticular sau direct în zonele dureroase.

Produsele folosite in metoda de tratament Guna sunt special concepute pentru a actiona cu eficienta maxima asupra ţesuturilor şi organelor ţintă. 

Remediile homeopate folosite in Metoda Guna au în compoziţie pe langa remediile folosite in homeopatia clasica, extracte de ţesuturi,  hormoni, neuropeptide, neurotransmiţători, factori de creştere, citokine, interleukine care stimuleaza funcţionarea sistemului imunitar propriu al pacientului. Prin acţiunea acestor compusi, terapia Guna ajuta la detoxifierea organismului, stimulează mecanismele de regenerare ale organismului, funcţiile sistemului imunitar si endocrin.

Utilizarea metodei Guna in tratamentele de medicina estetica

Produsele GUNA sunt folosite cu eficiente in urmatoarele tratamente estetice:

Proprietatile remediilor folosite in metoda Guna

Medicii si asistentele centrului de medicina estetica Medreflex Line din Cluj Napoca au urmat cursuri intensive de specializare in tratamentele de estetica medicala prin metoda Guna in centre specializate din Milano, Italia. Cititi mai multe informatii despre Tratamentele cu produse Guna prin mezoterapie aplicate in medicina estetica .

Va asteptam pentru consultatii si tratamente in centrul nostru medical din Cluj Napoca, str. Ploiesti nr. 8-10. Asa cum ati putut sa descoperiti si citind acest articol, efectele obtinute prin tratamentele cu produse Guna sunt deosebit de eficiente, cu efecte pe termen lung, si ceea ce este cel mai important: nu sunt periculoase pentru sanatatea dumneavoastra, nu genereaza efecte secundare si sunt foarte usor de suportat.

 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate