Clinica de medicină estetică Medreflex Line din Cluj Napoca vă asteaptă cu tratamente de infrumusetare, remodelare corporală si anti-aging bazate numai pe tehnici si produse naturale.

Plasmoliftingul

 
Pornind de la calitatea unica a factorilor de crestere din plasma de a declansa procesul de regenerare celulara, oamenii de stiinta rusi R.R. Akhmerov si R.F. Zarudiy au dezvoltat o tehnica medicala revolutionara care poate fi numita un adevarat elixir al tineretii -plasmoliftingul.
 
Plasmoliftingul foloseste elemente extrase din plasma - hormoni, proteine si vitamine, care in combinatie cu trombocitele accelereaza regenerarea tesuturilor si inoirea celulara.
Studiile au demonstrat ca prin injectarea de plasma in zonele problema, are loc un proces de regenerare a pielii. Pielea devine mai supla, mai intinsa si mai hidratata: dispar ridurile de expresie si pigmentarile. Desi initial terapia cu plasma a fost dezvoltata pentru domeniul stomatologiei, observand efectele deosebite pe care metoda le are in cosmetica, cei doi savanti au hotarat sa continue studierea efectelor plasmei asupra sanatatii umane. Astfel ei au descoperit ca Plasmoliftingul poate fi aplicat cu succes in multe alte ramuri ale medicinii.
 
In clinica noastra aplicam aceasta metoda de tratament si in Medicina recuperatorie vasculo-neuro-musculara si osteo-articulara. Pentru detalii despre aceste tratamente consultati articolul Tratamente cu plasma proprie bogata in trombocite.
 

Metoda de lucru folosita in cadrul plasmolifting-ului

 
Plasmoliftingul consta in injectarea unor fractiuni de sange bogate in trombocite in organismul uman, prin acest lucru declansandu-se procesul de regenerare celulara. In timpul procedurii, sunt colectati intre 9 si 36 ml din sangele pacientului, cantitatea prelevata depinzand de scopul pentru care se aplica procedura. Pierderea unei cantitati de sange atat de mici nu afecteaza sanatatea pacientului si nu ameninta in niciun fel functionarea normala a organismului.
Pentru a avea efecte terapeutice inalte, plasma trebuie supusa unor proceduri speciale. In mod obisnuit, sangele uman contine intre 150.000 mcl si 350.000 mcl de trombocite. Pentru a declansa procesul de regenerare, numarul trombocitelor ar trebui sa creasca la 1.000.000 mcl. Acest lucru se obtine prin procesul de centrifugare a plasmei.
Prin centrifugare, sangele este descompus in trei sectiuni: celule rosii concentrate, plasma si fractiuni bogate in trombocite si factori de crestere. Faptul ca plasma bogata in trombocite este obtinuta chiar din sangele pacientului garanteaza o compatibilitate biologica completa, excluzand posibilitatea aparitiei unei reactii alergice, a unui raspuns imunogen sau a unei respingeri.
 
 
Metoda Plasmolifting a fost recunoscuta si apreciata de medici si pacienti din multe tari, devenind populara pentru numarul mare de avantaje pe care le prezinta.
 

Avantajele Plasmolifting-ului

In prezent, metoda Plasmolifting este aplicata cu succes in diverse ramuri ale medicinei, cum sunt: stomatologia,cosmetologia, tricologia, ortopedia si traumatologia, medicina sportiva, urologia si ginecologia.
In toate aceste domenii Plasmolifting-ul ajuta pacientii sa isi redobandeasca sanatatea si ii intinereste prin mobilizarea resurselor ascunse ale organismului uman. 

In Centrul medical Medreflex Line puteti beneficia acum de aceasta metoda revolutionara prin care sa va imbunatatiti sanatatea si aspectul exterior:  Tratamente prin metoda Plasmolifting

 

 

Ce tratăm prin procedurile de medicină estetică?

Formular de intrebari si raspunsuri

Trimiteti intrebarea dvs. si specialistii Centrului de estetica medicala Medreflex Line va vor raspunde!

Numele Dvs.:

Adresa e-mail:

Mesaj:

 

Valoare IMC Stare
?
sub 18.5 Subponderal
18.5 - 24.9 Valoare normala
25.0 - 29.9 Supraponderal
peste 30.0 Obezitate
home | tratamente medicina estetica | tratamente estetice | centru estetica cluj | sfaturi pentru slabit | sitemap | contact
© 2011 - 2019 Centrul Medical Medreflex Line, Cluj-Napoca - toate drepturile rezervate